24/01/2018
Bizden Haberler
INTERSEC 21 - 23 Ocak 2018

 Bu sene 20. si düzenlenen dünyanın en prestijli güvenlik fuarlarından bir tanesi olan Intersec Dubai fuarında, Teknim Yangın Algılama Sistemleri ve Teknim Hırsız Alarm Sistemlerimizi sergiledik. Büyük beğeni toplayan ürünlerimizden özellikle Adresli Yangın Algılama sistemlerimiz, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Birçok farklı ülkeden gelen ve standımızı ziyaret eden profesyonel firmalardan gelen övgü dolu sözler, adresli sistemimizin özgün tasarım ve sektör ihtiyaçlarına yönelik özellikleri ile Türkiye’de kısa sürede gösterdiği başarısını, global pazarda da en kısa sürede göstereceğini kanıtlar nitelikteydi.

    Ülkemizde Eylül ayında ISAF fuarında kullanıcılarının beğenisine sunulan yeni nesil Teknim Hırsız Alarm Sistemleri de ilk defa global pazarda görücüye çıktı. Uzun yıllardır 30’dan fazla ülkeye ihracatını yaptığımız Hırsız Alarm Sistemlerimiz, yepyeni dizayn ve özellikleri ile beğeni topladı.

    Standımızda ağırladığımız tüm misafirlerimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Her yıl AR&GE yatırımlarını artıran ve üretim hacmini genişleten Teknim, bundan sonra da hız kesmeden yoluna devam edecek ve global pazardaki yerini devamlı koruyacaktır.

    Türkiye’nin güvenlik markası olmaktan gurur duyuyoruz…