VCN3010

VCN3010

Yüksek Dayanımlı Sistem Performansı
Disk Block yazma tekniği sayesinde, tüm veriler kayıt disklerine aynı anda yazılır ve aynı anda okuma işlemi gerçekleştirir. Bu sayede kullanılan disklerin mekanik ömrü uzatılır, ısınma engellenmiş olur. Arıza oranlarını ciddi ölçüde uzatan bu yöntem ile disk kullanım ömürleri uzatılır ve maliyetler düşürülür. VCN30x0: Kayıt, canlı izleme ve video yedekleme için ayrı ayrı dedike edilmiş band genişlikleri sayesinde, ağ trafiğine bağlı olarak yaşanabilecek kayıt kopmaları ve canlı yayın problemleri gibi sorunların önüne geçmektedir.
Maliyetleri Düşüren Yapı
Klasik IP Kamera sistemlerinde kullanılan yönetim, denetim ve kayıt için kurulacak farklı görevlere sahip sunucu ve bilgisayar sistemlerinin yerine, VCN, kendi üzerinde birden fazla sunucu görevi çalıştırarak, fazladan fiziksel sunucu kullanımına ihtiyaç duymaz.
VCN, kendi başına kayıt ve yönetim mimarisine sahip olması sebebi ile klasik sistemlerdeki birden fazla sistemin kurulup, çalıştırılmasına göre çok daha kısa kurulum ve uygulama zamanı gerektirir.
Tam yük durumunda maksimum 700Watt enerji tüketimine sahiptir.
Kompakt tasarlanmış yapısı sayesinde (24 öne + 14 arkaya disk takılabilirlik), 228TB kapasiteye, rakiplerinden benzersiz olarak 4U yükseklik ile ulaşıp, %50 'ye varan kabin/yer tasarrufu sağlayabilmektedir.